31 Ιουλίου, 2011

ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΤΗΤΑΣ "ΤΟ ΟΡΑΜΑ" ΑΠΟ ΤΗΝ Ι.Μ.ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΓΟΡΙΩΝ 2011.

Ημ. Δημοσίευσης: Jul 30, 2011
Εκ της Ι.Μ.Καλαβρύτων και Αιγιαλείας

Στα πλαίσια των ποιμαντικών δραστηριοτήτων της Ιεράς μας Μητροπόλεως, Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, για τη νεότητα, με την ευλογία, την ακούραστη μέριμνα και το ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ευαισθησία για τους νέους, του σεπτού Ποιμενάρχου μας κ.κ. ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ, με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κατασκηνωτική περίοδος αγοριών στις εγκαταστάσεις της του Διεθνούς Κέντρου Νεότητας ΤΟ ΟΡΑΜΑ, από 18 έως 28 Ιουλίου 2011.

Η κατασκηνωτική περίοδος έκλεισε με μια εξαιρετική γιορτή, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Αμβροσίου, του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βρεσθένης κ. Θεοκλήτου, του Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Αγίας Λαύρας  Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου π. Ευσεβίου, πολλών ιερέων,  των γονέων των κατασκηνωτών, κατά την οποία τα παιδιά τραγούδησαν με την ψυχή τους, με τη  συνοδεία της καταπληκτικής ορχήστρας από τους ίδιους τους κατασκηνωτές, ενώ τους διασκέδασαν με έξυπνα  και χαριτωμένα ψυχαγωγικά σκετσάκια  ! 

Στην συνέχεια έλαβε το λόγο, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βρεσθένης, ο οποίος αφού συνεχάρη και ευχαρίστησε τα παιδιά, τον Αρχηγό και τα στελέχη της κατασκήνωσης, απευθύνθηκε προς στους γονείς, αναφέρθηκε στο σπουδαίο εποικοδομητικό και πνευματικό  έργο που επιτελείται στην κατασκήνωση, διαβεβαιώνοντάς τους ότι μόνο ο Χριστός και η ζωή μας κοντά Του αποτελεί την καλύτερη προστασία, θωράκιση και εξασφάλιση του μέλλοντος των παιδιών μας, που αποτελούν την ελπίδα της μελλοντικής κοινωνίας.

Την εκδήλωση έκλεισε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, ο οποίος τόνισε ότι το έργο που επιτελέστηκε στην κατασκήνωση, θα πρέπει να συνεχιστεί τον ερχόμενο χειμώνα μέσα από τις τακτικές συναντήσεις των κατασκηνωτών για μια περαιτέρω σύσφιγξη της φιλίας και της επικοινωνίας μεταξύ τους.
___________________________

Σεβασμιώτατε άγιε Καλαβρύτων  μια ερώτηση μόνο.
Έχει εξαλειφθεί το κουσούρι και από πότε; γιατί άλλα γράφατε παλαιότερα!