25 Ιουνίου, 2011

ΠΕΡΙ TOY ΟΡΚΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ TOY ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.

 
Κατά το ισχύον Σύνταγμα του Ελληνικού Κράτους οι εκλεγέντες Βου­λευτές πριν αναλάβουν τα Βουλευτικά τους καθήκοντα δίνουν, σε δημό­σια συνεδρίαση της Βουλής, τον Χριστιανικό όρκο, στο «Όνομα της Αγίας και Ομοούσιας και Αδιαίρετης Τριάδος», και οι αλλόθρησκοι ή ετερόδοξοι Βουλευτές δίνουν τον ίδιο όρκο σύμφωνα με τον τύπο της δι­κιάς τους θρησκείας ή του δικού τους δόγματος. (άρθρ, 59, Παρ. 1-3 ). 

Το Κομμουνιστικό κόμμα, κατά παράδοξο τρόπο, είναι πάντοτε παρόν κατά τη δημόσια συνεδρίαση ορκωμοσίας της Βουλής και χωρίς, ως ο­φείλει, να δηλώσει το θρήσκευμα του, με την εν γένει παθητική και αδι­άφορη στάση του κατά την ορκωμοσία αναγνωρίζεται... ως όρκος του.

Θεωρώ ότι, η όλη αυτή παθητική και εν πολλοίς αποστροφή προς την Εκκλησία στάση του Κομμουνιστικού κόμματος δεν προβλέπετε από τον ισχύοντα Καταστατικό Χάρτη της Χώρας και θα πρέπει, είναι υποχρεω­μένο κατά το Σύνταγμα, να δηλώσει το θρήσκευμά του, γιατί και η αθεΐα και οποιαδήποτε άλλη έποψη και θέση είναι θρήσκευμα. 

Στην εν λόγω περίπτωση με τη παθητική στάση του ο αντικαταστάτης Βουλευτής, του αποθανόντος Βουλευτή του κομμουνιστικού κόμματος Άγγελου Τζέκη, επέδειξε τούτο αυτό που επιδεικνύει και το κόμμα του κατά την εκάστοτε ορκωμοσία, της Βουλής, με αποτέλεσμα να διακωμωδήσει, με την αδιαφορία του, την Ιεροτελεστία της Εκκλησίας, ώστε να ορκιστεί αντ' αυτού, ο τελών την Ιεροτελεστία Ιερωμένος. 

Το γεγονός είναι πως το κομμουνιστικό κόμμα, θα πρέπει να τηρήσει το Σύνταγμα της Χώρας και να δηλώσει το Θρήσκευμά του.

Voiotosp.blogspot.com

Ο ΠΑΡ΄ΟΛΙΓΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK.

 
Την ερχόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθεί η ποινή του 25χρονου που καταδικάστηκε γιατί έδειρε, βίασε, περιέλουσε με βενζίνη και πυρπόλησε ένα 14χρονο κορίτσι το οποίο είχε γνωρίσει στο Facebook. Ο Μάικλ Χερμογένης, 25 ετών, ομολόγησε την ενοχή του στο δικαστήριο και παραδέχθηκε ότι προσπάθησε να δολοφονήσει το άτυχο κορίτσι, το οποίο επέζησε παρά τα σοβαρά εγκαύματα. Στην ερώτηση γιατί το έκανε, απάντησε: «Για αυτοπροστασία».

Όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο, ο κατηγορούμενος επισκέφτηκε το ανήλικο κορίτσι, που ήταν μόνο του, στο σπίτι του. Αφού είδαν ταινίες και αλληλοφωτογραφήθηκαν στη συνέχεια, ο Χερμογένης την έδειρε και τη βίασε, αφήνοντάς την γυμνή και αναίσθητη μέσα στο μπάνιο. 

Ακολούθως, πήγε σε ένα πρατήριο καυσίμων αγόρασε βενζίνη και επέστρεψε στο σπίτι του θύματος την περιέλουσε και έβαλε φωτιά. Για κακή του τύχη όμως, κάηκε και ο ίδιος και με σοβαρά εγκαύματα στα πόδια διέφυγε με το αυτοκίνητό του. Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν ψάχνοντας στο Facebook πάνω από 500 φίλους του θύματος.