07 Ιουνίου, 2011

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΩΤΑΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

O Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος αναρρώνει στην αρχιεπισκοπική κατοικία μετά το διπλό κάταγμα που υπέστη κατά την επίσκεψή του στο Αγρίνιο. To γεγονός αυτό δεν του στερεί όμως την διάθεση παρέμβασης στα δρώμενα και για το λόγο αυτό σε άρθρο του στην «Καθημερινή της Κυριακής» καλεί σε ριζική αλλαγή νοοτροπίας για να έρθει η έξοδος από την κρίση τονίζοντας πως « Όλοι υπήρξαμε μέρος της κρίσεως και όλοι μπορούμε να γίνουμε μέρος της αλλαγής».

Ο αρχιεπίσκοπος όμως δεν ξέχασε και τις ώρες νοσηλείας στο Νοσοκομείο Αγρινίου τη βραδιά της 9ης Μαΐου. Απέστειλε λοιπόν τρεις επιστολές ευχαριστίας. Παραλήπτες ο διοικητής του Νοσοκομείου Γιάννης Μπίνας, ο διευθυντής της ορθοπεδικής κλινικής Γ.Αλεξόπουλος και ο εφημερεύοντας ορθοπεδικός Λάζαρος Τσιώπος. 

«Επιστρέψας με τη βοήθεια του Θεού στην Αρχιεπισκοπική κατοικία μετά την περιπέτεια της υγείας μου θέλω να σας ευχαριστήσω και γραπτώς για την πρώτη και σπουδαία συνδρομή σας μετά το ατύχημα στο Αγρίνιο» αναφέρει ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος. Κάνει λόγο παράλληλα για «το αμέριστο ενδιαφέρον και την άψογη εκτέλεση του καθήκοντος».