16 Μαΐου, 2011

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΙΩΤΟ.

image

Τα παλικάρια που δεν μπορούν

και ο Φερέιρα που βρίσκεται... αλλού

Τα παλικάρια αδιαφορούν και δεν μπορούν. Ο προπονητής βρίσκεται... αλλού. Οι μέτοχοι έχουν αφήσει την ομάδα ακέφαλη και ο Παναθηναϊκός οδεύει για την ολοκληρωτική καταστροφή! Το διοικητικό αδιέξοδο "βολεύει" τους αδιάφορους παίκτες και ο Φερέιρα δεν μπορεί να αλλάξει την κατάσταση στην Παιανία. Ο ρεαλιστικός στόχος για τον Παναθηναϊκό πλέον είναι να μη βγει τελευταίος στα πλέι οφ και μείνει εκτός Ευρώπης.

Ο Παναθηναϊκός είναι η μοναδική ομάδα που δεν μετρά νίκη στα πλέι οφ. Ξεκίνησε ως πρώτος αλλά μετά τις 3 πρώτες αγωνιστικές, με απολογισμό 2 ήττες και μία ισοπαλία, βρίσκεται στο -4 από την ΑΕΚ και στο -2 από τον ΠΑΟΚ. Το Τσάμπιονς Λιγκ έχει τελειώσει και παράλληλα ο Ολυμπιακός Βόλου έχει πλησιάσει στον έναν πόντο. Με αυτή την εικόνα που βγάζουν μέσα στο γήπεδο οι "πράσινοι" οδεύουν για την τελευταία θέση και αν η ΑΕΚ βγει πρώτη, τότε μένουν εκτός Ευρώπης. Η πλήρης απαξίωση!

Αυτή είναι η ωμή πραγματικότητα. Τα παλικάρια αδιαφορούν και δεν μπορούν. Ο προπονητής που είναι μόνος του βρίσκεται αλλού. Οι μέτοχοι έχουν αφήσει την ομάδα ακέφαλη και ο Παναθηναϊκός οδεύει για την ολοκληρωτική καταστροφή!Τι μπορεί να γίνει τώρα; Η ομάδα χρειάζεται ένα ηλεκτροσόκ για να αποφευχθεί τουλάχιστον η τελευταία θέση. Αλλαγή προπονητή; Ηχηρό μήνυμα της διοίκησης στους παίκτες και βαριά καμπάνα με πρόστιμο;

Σε νορμάλ συνθήκες κάτι από τα παραπάνω θα είχε γίνει με τη λήξη του αγώνα στο Βόλο. Τι να κάνει όμως και ο Δημήτρης Γόντικας που έχει μόνος του στα γραφεία της ΠΑΕ; Δεν είναι μέτοχος. Γιατί κανονικά έπρεπε να πάει κάποιος στην Παιανία για να βάλει τους παίκτες στη θέση τους αλλά και για να ξυπνήσει τον προπονητή. Ξεκάθαρα πράγματα.

Το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης έχουν οι παίκτες που τα έχουν παρατήσει μετά το Καραϊσκάκη και δείχνουν να έχουν βολευτεί με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο σύλλογο. Φταίει όμως και ο προπονητής που δεν μπορεί να τους επιβληθεί.

Τα επόμενα 3 παιχνίδια θα κρίνουν το αν ο Παναθηναϊκός θα πάει του χρόνου στην Ευρώπη. Το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό Βόλου είναι ντέρμπι για την τελευταία θέση! Έστω και την ύστατη ώρα, οι παίκτες θα πρέπει να αντιδράσουν για να μη γράψουν τα ονόματα τους σε μία μαύρη σελίδα για την ιστορία του συλλόγου.

Θεωρώ πως για τον Παναθηναϊκό θα είναι καλύτερα να μην πάει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Θα πρέπει να βρεθεί μία λύση στα διοικητικά και στη συνέχεια να δημιουργηθεί μία ομάδα από την αρχή. Γιατί αυτό που βλέπουμε στο γήπεδο δεν είναι ομάδα. Είναι η λέξη που είχε πει ο Γιώργος Δώνης για το ποδόσφαιρο μας μετά τον τελικό του Κυπέλλου.

Όμως θα είναι "ξεφτίλα" για το τριφύλλι να μείνει εκτός Ευρώπης, θα πρέπει τουλάχιστον να πάρει ένα εισιτήριο για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ.

ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ Η ΕΝΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΛΥΣΗ;

Πριν από δύο μήνες ήταν ο Κούπερ. Την τελευταία εβδομάδα είναι ο Γιώργος Δώνης αυτός που θα αντικαταστήσει τον Φερέιρα και θα σώσει τον πολυμετοχικό Παναθηναϊκό. Το πρόβλημα για την τραγική εικόνα του «τριφυλλιού» δεν μπορεί να είναι πάντα ο προπονητής.

Σίγουρα κάποιοι βολεύονται με το «πριόνισμα της καρέκλας» στον Πορτογάλο, καθώς είναι ολοφάνερη η προσπάθεια σχεδόν να… επιβάλουν τον Δώνη για τον πάγκο των «πρασίνων» μετά τα πλέι οφ.  Για όσους το έχουν ξεχάσει, ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα παρατημένη στο έλεος του Θεού από τους α-μετόχους, με έναν προπονητή που ναι μεν έχει ευθύνες αλλά αφέθηκε και αυτός παρατημένος μόλις ένα μήνα μετά την πρόσληψή του.

ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!

Το πρόβλημα δεν είναι στον πάγκο. Το πρόβλημα είναι διοικητικό. Κανένας Δώνης, κανένας Κούπερ και κανένας... Μουρίνιο δεν μπορούν να σώσουν τον Παναθηναϊκό, ούτε καν να βοηθήσουν την κατάσταση όσο επικρατεί αυτό το μπάχαλο.

 

ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΚΟΣΜΟΣ των ΠΑΤΡΩΝ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΑΜΒΡΟΣΙΟ.

image Αλλεπάλληλες οι παρεμβάσεις του Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιου, τόσο από άμβωνος όσο και μέσω Διαδικτύου, για τα πολιτικά δρώμενα. Μέχρι και προτάσεις για έξοδο της χώρας από την κρίση έκανε ως γνωστόν πρόσφατα, ενώ είπε ότι πρέπει να εκλέγονται βουλευτές οι ευλαβείς χριστιανοί.

Σεβαστές οι απόψεις του Σεβασμιότατου, δεν λέμε, μια απορία ωστόσο την έχουμε. Και ποια είναι αυτή; Εφόσον ήθελε ανέκαθεν να παρεμβαίνει στα πολιτικά δρώμενα και στα κοινά, γιατί δεν πέταγε τα ράσα ώστε να ασχοληθεί ενεργά με την πολιτική;

Εξιτήριο έλαβε σήμερα από το νοσοκομείο ΚΑΤ ο Μακαριώτατος

image

Aφίχθη σήμερα στις 3.40 το μεσημέρι στην αρχιεπισκοπική κατοικία ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος. Ο Μακαριώτατος έλαβε πριν λίγο εξιτήριο από το νοσοκομείο ΚΑΤ και θα συνεχίσει την αποθεραπεία στην οικία του.

Σήμερα τον Προκαθήμενο της Ελλαδικής Εκκλησίας, επισκέφθηκε  πριν από λίγο στο Νοσοκομείο ΚΑΤ ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής κ. Θεόδωρος Β΄.

Ο Προκαθήμενος της Αλεξανδρινής Εκκλησίας, ευχήθηκε στον Μακαριώτατο ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει άμεσα στα Αρχιεπισκοπικά του καθήκοντα.

_____________________________

Εμείς από το Ιστολόγιό μας

ευχόμεθα στον Μακαριώτατο

καλή ανάρρωση και καλή δύναμη.

ΥΠΟΘΕΣΗ ΝΤΟΜΙΝΙΚ ΣΤΡΟΣ-ΚΑΝ: ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΓΑΛΛΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ.

image

Monsieur Ντομινίκ

bonjours (ΜΕΡΑΑΑ) από την ηλιόλουστη Ελλάδα,

Εσύ που ήσουν και είσαι βουτηγμένος μέσα στα κόπρανα των Αμερικάνων, Ελλήνων, Γάλλων, Πορτογάλων και όλης της Ε.Ε. ετόλμησες και εξεστόμησες προ καιρού αυτό το ανεκδιήγητο ότι «οι Έλληνες είναι βουτηγμένοι στα σκα..». Τώρα εσύ πως θα βγείς από το βούρκο με τα σκα..που έπεσες;

Κοιτάτε ρε Ελληναράδες ποιός λάλησε ο κύριος σήμερα τίποτα Ντομινίκ.

Ale βουτηγμένε και καλά ξεμπερδέματα που δεν το βλέπω!!!

ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΒΟΥΤΗΧΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ……..

______________________

Υ.Γ. Έχεις χαιρετίσματα από την Κυρία Τσιτσάν Μπανόν και την Ουγγαρέζα Οικονομολόγο του Δ.Ν.Τ.

 

AΙΣΧΟΣ ΤΟΥ ΚΑΜΙΝΗ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

image

ΘΑ ΣΦΑΞΟΥΝ ΤΟΥΣ GAY ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ!

Ενώ οι Ελληναράδες αδιαφορούν στην

επίδειξη αυτή του κιναιδισμού

Μπορεί οι Αθηναίοι και στο σύνολο τους οι Έλληνες να μην αντιδρούν στην απόφαση του Γιώργου Καμίνη και του Παύλου Γερουλάνου να φέρουν μέσα στην πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου όλου στους ομοφυλόφιλους του κόσμου στην Αθήνα για πανηγύρια και παρελάσεις, αντιδρούν, όμως, οι εδώ Μουσουλμάνοι!..

Καθώς, στους Άραβες απαγορεύεται διά ροπάλου η δημόσια εκδήλωση ομοφυλοφιλικών τάσεων, ενώ οι παραβάτες τιμωρούνται με ποινή θανάτου!!! Με ανακοίνωση τους, μάλιστα, από την εδώ μουσουλμανική κοινότητα «ΑΜΑΝ» προειδοποιούν τον νυν Δήμαρχο ότι είναι ορατός ο κίνδυνος αν πραγματοποιηθεί η περιβόητη παρέλαση των ομοφυλοφίλων στην Αθήνα να θρηνήσουμε θύματα. Συγκεκριμένα:

Μπορεί ο προηγούμενος Δήμαρχος της Αθήνας Νικήτας Κακλαμάνης, να φοβήθηκε το πολιτικό κόστος και τις αντιδράσεις των πολιτών της πόλης του και να μην αποδέχθηκε την πρόταση για το Athens Gay Pride, ο νέος δήμαρχος όμως Γιώργο Καμίνης έθεσε υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων το «Athens Gay Pride 2011». Τηρώντας τις προεκλογικές δεσμεύσεις του νέου δημάρχου «περί σεβασμού στην διαφορετικότητα», η φετινή γιορτή των ομοφυλοφίλων που θα διεξαχθεί στις 4 Ιουνίου στην Πλατεία Κλαυθμώνος θα έχει την υποστήριξη του Δήμου.

Η απόφαση του δημάρχου Αθηναίων ελήφθη αμέσως μετά την εξαγγελία του υπουργού Πολιτισμού Παύλου Γερουλάνου για τη διοργάνωση του «Athens Rainbow Week», μιας εβδομάδας αφιερωμένης στους ομοφυλόφιλους της πατρίδας μας, που έχει ως στόχο την ανάπτυξη του gay τουρισμού και την εισροή «pink dollars" στην Ελλάδα. Ανοιχτό παραμένει τώρα και το θέμα της Θεσσαλονίκης, μιας και ο Γιάννης Μπουτάρης, έχει επανειλημμένως δηλώσει την υποστήριξη και διοργάνωση ενός αντίστοιχου «Gay Pride» στην πόλη του, στο πλαίσιο των προσπαθειών για προσέλκυση τουριστών.

Με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο απαντά η μουσουλμανική κοινότητα «ΑΜΑΝ», στην απόφαση του Γιώργου Καμίνη για πραγματοποίηση του περιβόητου Athens Gay Parade. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, είναι ορατός ο κίνδυνος να θρηνήσουμε θύματα εάν και εφόσον τελεστεί η παρέλαση των ομοφυλοφίλων στο κέντρο της πόλης. Σημειώνεται πως στον αραβικό κόσμο απαγορεύεται δια ροπάλου η δημόσια εκδήλωση ομοφυλοφιλικών τάσεων ενώ οι παραβάτες τιμωρούνται με θάνατο.

Με λίγα λόγια οι μουσουλμάνοι κατηγορούν το Δήμαρχο Αθηναίων... για ασέβεια προς τα πιστεύω τους ενώ απειλούν πως αν επιτρέψει την παρέλαση των γκέι, πρέπει να απαντήσουν θανατώνοντας ανθρώπους που θα παρελάσουν. Η κατάσταση κρίνεται έκρυθμη και ο Γιώργος Καμίνης βρίσκεται μπροστά από αδιέξοδο. Να ακυρώσει την παρέλαση που έχει εντάξει στις προεκλογικές του δεσμεύσεις ή να θέσει σε κίνδυνο ζωές αθώων πολιτών; Ακολουθεί απόσπασμα της ανακοίνωσης:

«Ο κύριος Καμίνης δίνει ρεσιτάλ ρατσισμού και ξενοφοβίας αφού δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι σε αυτή την πόλη δεν ζουν πλέον μόνο όμοιοι του αλλά είμαστε και εμείς, οι οικονομικοί μετανάστες και μετανάστριες του Ισλάμ. Θα έπρεπε λοιπόν να σεβαστεί τα δικά μας ήθη και έθιμα που τιμωρούν την ομοφυλοφιλία με θάνατο και η εκδήλωση της σε δημόσιο χώρο απαγορεύεται αυστηρά στις πατρίδες μας.

Η απόφαση του να μας υποχρεώσει να γίνουμε μάρτυρες αυτού του αμαρτωλού, βλάσφημου θεάματος είναι φασιστική, ισλαμοφοβική και δείχνει έλλειψη σεβασμού απέναντι στο Ισλάμ και την μουσουλμανική μειονότητα. Καλούμε τον δήμαρχο Καμίνη να σταματήσει αυτό το ρατσιστικό αίσχος. Εάν κρίνει ότι αυτό θα περιόριζε τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων, υπάρχει και η άλλη λύση: Να τους αφήσει να παρελάσουν ώστε να ασκήσουν το δικαίωμα τους και μετά να αφήσει και εμάς να τους σκοτώσουμε, σύμφωνα με τα ήθη και τα έθιμα μας.

Οποιαδήποτε άλλη πράξη του θα δείξει το έλλειμμα σεβασμού που έχει για τους μετανάστες».

ΠΟΛΙΤΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ.

image

Το σκηνικό της πλέριας εγκατάλειψης των οικονομικών δυνατοτήτων και της εξάλειψης των κοινωνικών αντοχών απέναντι στη στοχευμένη και επιθετική κρίση που αντιμετωπίζει η Πατρίδα μας καταδεικνύει την πολύπλευρη πολιτικοκοινωνική κρίση του νεοταξικού καθεστώτος που μας διοικεί. Είναι ένα δομικό τέλμα ενός τερατώδους και ετερόφωτου πολιτικού συστήματος που δεν έχει επιστροφή και δεν πρέπει να αφεθεί να σηκώσει κεφάλι. Διότι αποδεκτό πολιτικό σύστημα είναι μόνον εκείνο που ωφελεί το Έθνος και επιλέγει οι λαός απερίσπαστος, βασισμένος στα κοινωνικά δίκαια και τη φυλετική συνείδηση.

Το πολιτικό σύστημα έχει αντιληφθεί με τρόμο την επιθυμία του ελληνικού λαού να στραφεί σε μια καθαρή και εγγενή εθνικιστική λύση. Διαβάζουμε λοιπόν σε μια ακόμη συστημική δημοσκόπηση ότι το 40% των ερωτηθέντων πιστεύει πως καμιά κυβέρνηση δεν μπορεί να μας βγάλει από την κρίση. Και ακόμη το 47% πιστεύει φυσικά ότι θα γίνει η αναμενόμενη αναδιάρθρωση, ενώ το 59% χαρακτηρίζει την διαβόητη «αξιοποίηση» της δημόσιας περιουσίας πολύ ορθά ως αληθινό ξεπούλημα. Το 47% των ερωτηθέντων αναμένει τις πρόωρες εκλογές του πρωθυπουργού στο δρόμο της δήθεν εθνικής συνεννόησης των μνημονιοφόρων δυνάμεων της παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Στο δε ζήτημα των εκλογών διαβάσαμε τον Πρετεντέρη από την καθεστωτική φυλλάδα Βήμα να μας λέει ότι η συντριπτική πλειοψηφία των μελών της κυβέρνησης και του πολιτικού συστήματος, αυτού που «μαλώνει» μπροστά στο λαό και τακιμιάζει μπρος στον Διεθνιστικό Νεοταξισμό, έχουν πιστέψει πως πάμε σε εκλογές. Μας λέει ακόμη ο Πρετεντέρης ότι «αυτές οι εκλογές θα οδηγήσουν σε μια ενίσχυση των ακραίων πολιτικών δυνάμεων και σε μια δημόσια περιφορά της κυβερνητικής εξουσίας»! Φυσικά Πρετεντέρης και Σύστημα φοβούνται την μόνη πολιτική δύναμη που απειλεί το νεοταξικό καθεστώς και στέκεται στο πλευρό των Ελλήνων, τον Ελληνικό Εθνικισμό.

Διαβάσαμε ακόμη τον βουλευτή Μαγνησίας του ΠΑΣΟΚ κ. Καρτάλη να δηλώνει στον Ελεύθερο Τύπο ότι «η χώρα χρειάζεται πολιτική σταθερότητα» και να φοβάται ότι «πρόωρες εκλογές θα μας αφήσουν εκτός ευρωπαϊκών λύσεων, ενδεχομένως θα εκκινήσουν την αργή πορεία προς την δραχμή». Έθεσε μάλιστα ο πασόκος βουλευτής ως προτεραιότητα τις εντολές των παγκόσμιων τοκογλύφων και εξουσιαστών επιλέγοντας «να προωθήσουμε τις διαρθρωτικές αλλαγές και να αποκαταστήσουμε την αξιοπρέπειά μας στο εξωτερικό ώστε αν απαιτηθεί διευθέτηση του χρέους μας, αυτό να γίνει με τους καλύτερους όρους»!

Ιδού πως και που πειθαρχούν οι πολιτικοί μας ταγοί. Μόλις ο πρωθυπουργός Παπανδρέου έθεσε το ζήτημα της υποχρεωτικής στήριξης της φοροεπιδρομής, του περαιτέρω πετσοκόμματος των εργατικών δικαίων και αποδοχών και του ξεπουλήματος - αξιοποίησης αποκρατικοποίησης της δημόσιας περιουσίας και της εθνικής γης στα μισελληνικά γεράκια ή της προσφυγής στις κάλπες, οι διορισμένοι υπάλληλοι της Νέας Τάξης επέλεξαν ομοφώνως και δια βοής να κηρύξουν τον σωτήριο μονόδρομο του εξωτερικού εχθρού.

Το δε αντίπαλο δέος τάχα του Παπανδρέου στο ΠΑΣΟΚ, ο υπουργός Εθνικής τάχα Άμυνας κ. Βενιζέλος έσπευσε να καταγράψει τα προς πώληση μη χρήσιμα.,.στρατόπεδα! Ουαί της ηττημένης. Η αντιπολίτευση με δέος διαπιστώνει τα νέα μέτρα που θα μας φέρει η νέα αυξημένη αναθεώρηση του περσινού ελλείμματος. Σιγά το νέο. Δεν βρίσκουν φυσικά κανένα λόγο να αντιτείνουν για το γεγονός ότι η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε χωματερή όχι μόνο τοξικών ομολόγων και ξένων χρεών αλλά και αλλοδαπής εγκληματικότητας.

Δεν τολμά κανείς καθεστωτικός να βγάλει άχνα ότι έχουν μετατρέψει μια ολόκληρη κοινωνία σε όμηρο των κατευθυνόμενων λαθρομεταναστευτικών κυμάτων ακόμη και όταν Γαλλία και Ιταλία επιδιώκουν την προσωρινή αναστολή της συνθήκης Σένγκεν για την ελεύθερη μετακίνηση πολιτών εντός ΕΕ λόγω των νεοταξικώς υποκινούμενων ταραχών στον ισλαμικό κόσμο. Υποκριτική στάση των δύο χωρών που ωστόσο δείχνει την συνειδητοποίηση του κινδύνου. Όμως στα Γιάννενα ένα νεαρό ζευγαράκι ανυποψίαστων Ελλήνων στην διάρκεια μιας βόλτας δέχτηκε την απρόκλητη επίθεση 10 λαθρομεταναστών.

Το αποτέλεσμα σύμφωνα με τα όσα διαδόθηκαν, αφού οι ειδήσεις αυτές θάβονται με άνωθεν εντολές, ήταν μετά την εκδήλωση σεξουαλικής κακοποίησης να σταλεί η κοπέλα στο νοσοκομείο με ρήξη μήτρας, ακατάσχετη αιμορραγία και ισχυρό νευρικό κλονισμό. Παρόμοιο περιστατικό λέγεται πως συνέβη και σε άλλη κοπέλα στην περιοχή. Και σε μια άλλη περίπτωση στο Ρέθυμνο 37χρονος αλλοδαπός που είχε αποφυλακιστεί με τον νόμο Καστανίδη περί αποσυμφορήσεως των φυλακών συνελήφθη εκ νέου για αποπλάνηση 15χρονου κοριτσιού. Μα είναι ελληνικό το κράτος αυτού του καθεστώτος;

Όταν η ελευθεριότητα καταπνίγει την ελευθερία και ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ αναπαράγει όπως λέει ορθά ο Ελληνόψυχος Μητροπολίτης Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ τα υποπροϊόντα του αμερικανοσιωνισμού περί κάποιων ανύπαρκτων ευαγγελίων για να μειώσουν την Ορθόδοξη Πίστη μεσούσης της Μεγάλης Εβδομάδος. Όταν ο Βωμός των Δώδεκα Θεών και η πολιτιστική μας κληρονομιά ενταφιάζονται με νεοταξικές διαταγές ελληνόφωνων.

Και ακόμη όταν οι έρευνες για τους δολοφόνους των Ελλήνων στην τράπεζα Μαρφίν χρειάζονται χρονοβόρες διαδικασίες για να φτάσουν στους υπόπτους, τρεις Έλληνες και έναν αλλοδαπό, τότε το κράτος του νεοταξικού καθεστώτος αδιαφορεί για τους Έλληνες. Εμείς όμως θέλουμε ένα εθνικά και κοινωνικά ανεξάρτητο κράτος. Ένα κράτος αληθινά ελληνικό. Μονάχα για Έλληνες.