10 Μαΐου, 2011

ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ Κ.Α.Τ.

image

ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΤ

Τρίτη, 10 Μαΐου 2011 13:20

Από το Γενικό Νοσοκομείο Αττικής ΚΑΤ

ανακοινώθηκαν τα κάτωθι:

“O Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος χειρουργήθηκε σήμερα Τρίτη 10.05.2011 στις 11 το πρωί για αποκατάσταση διπολικού κατάγματος κνήμης και περόνης αριστερά με ενδομυελική ήλωση.

Η μετεγχειρητική κατάσταση κρίνεται αρίστη και η διάρκεια νοσηλείας του υπολογίζεται σε περίπου μία εβδομάδα”.

ΑΝΕΒΛΗΘΗ Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

iera-synodos Ανεβλήθη η σύγκληση της Ιεραρχίας

στις 16 & 17 Μαΐου λόγω του ατυχήματος

του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερώνυμου.

Συνήλθε το πρωί η Διαρκής Ιερά Σύνοδος υπό την προεδρία του αντιπροέδρου της μητροπολίτη Σάμου Ευσέβιου, καθώς ο αρχιεπίσκοπος μετά το ατύχημα που έπαθε στο Αγρίνιο, όπου υπέστη διπλό κάταγμα στην κνήμη και την περόνη και βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Οι συνοδικοί ιεράρχες, αφού έψαλλαν δέηση υπέρ της ταχείας ανάρρωσης του αρχιεπισκόπου, αποφάσισαν να αναβληθεί η σύγκληση της ιεραρχίας που είχε προγραμματιστεί για 16 και 17 Μαίου, ενώ όλοι μαζί θα επισκεφθούν τον αρχιεπίσκοπο στο νοσοκομείο για να του δώσουν τις ευχές τους.

 

ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ.

image

"Τον τελευταίο καιρό τα γνωστά-άγνωστα κέντρα εξουσίας προωθούν έναν άρον - άρον, όπως - όπως ψευδεπίγραφο τεχνητό συμβιβασμό με την αμετακίνητη, υπό ατλαντικήν αιγίδα, τιτοσταλινική νομενκλατούρα των Σκοπίων. «Κλειδί» η ονομασία «Δημοκρατία της Μακεδονίας του Βαρδάρη».

Εκτός του ότι έτσι επιβραβεύεται, επικυρούται η ιστορική λαθροχειρία/απατεωνία/επιβολή του αναφανδόν ιμπεριαλιστικού δαρδανοσκοπιανού νοτιοσλαβικού/αλβανικού μορφώματος, «Βαρδάρης»* είναι ο ποταμός Αξιός, εκβάλλων παρά τη Θεσσαλονίκη.

Αλήθεια, τι υποδηλούται; Περαιτέρω, εν ευθέτω χρόνω, ένωσις-απελευθέρωσις της «υπόδουλης Αιγαιατικής Μακεδονίας»; (Σημειωτέον οι «μακεντόνσκι» κομιτατζήδες ουδόλως κάνουν λόγο περί ελληνικής Μακεδονίας).

Θα συγκατανεύσομεν στο ιδεολόγημα του ψευδομακεδονισμού; Προλειαίνονται/μεθοδεύονται κατατεμαχισμοί/κατατμήσεις του «διαίρει και βασίλευε» της (παμπάλαιας) «Νέας Τάξεως Πραγμάτων»;

*Παρεμπιπτόντως, λέξη περσική και ουχί σλαβική!».