26 Απριλίου, 2011

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΚΥΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΚΑΜΙΝΗ.

 image ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΝΑΙ!

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΥΚΟΛΑ!

Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ

Δυστυχώς! Ολοι τώρα μιλούν για τον δήμαρχο που εξελέγη με το 12%. Μόνον που αρνούνται να μας εξηγήσουν πώς το 12% μπορεί και εκλέγει άρχοντες. Οχι βέβαια επειδή έχουμε δικτατορία, που απαγορεύει στο υπόλοιπο ποσοστό των Αθηναίων να ψηφίσει, αλλά επειδή εντελώς συνειδητά οι περισσότεροι δημότες της Αθήνας επέλεξαν να κάτσουν στον καναπέ τους και να βλέπουν τηλεόραση αντί να πάνε στις κάλπες.

Δηλαδή ψήφισαν τον Καμίνη - και οι Θεσσαλονικείς τον ομογάλακτό του Μπουτάρη - με την “τιμία” αποχή τους η οποία προστιθέμενη στην “τιμία” ψήφο του 12% των “προοδευτικών” δυνάμεων έφερε το “ποθούμενο”. Τώρα διαμαρτύρονται για την απαγόρευση του “Χριστός Ανέστη”, για την απαγόρευση της μετάδοσης των Ακολουθιών της Μεγάλης Εβδομάδας από το Δημοτικό Ραδιόφωνο, για τις παρελάσεις των ομοφυλοφίλων, για την προώθηση των κάθε λογής περιθωριακών, για τη συστηματική προσπάθεια αλλοτρίωσης του ελληνορθόδοξου φρονήματος.

Αλλά γιατί διαμαρτύρονται;

Δεν γνώριζαν ότι αυτό ήταν το πρόγραμμα του Καμίνη και του Μπουτάρη; Κατέβαλαν την παραμικρή προσπάθεια την προεκλογική περίοδο να αποκρύψουν ποτέ τα σχέδια και τις προθέσεις τους; Τώρα μιλούν για χούντα του Καμίνη, τώρα ενοχλούνται από τις δηλώσεις του Πάγκαλου και τον γιαουρτώνουν, αλλά δεν δίστασαν να ψηφίσουν τους κυβερνώντες στην εξουσία και να τους δώσουν άνετη πλειοψηφία στις εθνικές εκλογές, ούτε να τους κρατήσουν πρώτο κόμμα στις τοπικές εκλογές.

Ούτε σταμάτησαν μέχρι αυτή τη στιγμή να δίνουν σταθερό προβάδισμα στο κυβερνών κόμμα σε όλες τις δημοσκοπήσεις.!!! Επομένως, πώς είναι χούντα ένα κόμμα που εξακολουθεί να είναι πρώτο και στις εκλογικές αναμετρήσεις και στις δημοσκοπήσεις; Πότε επιτέλους θα αναλάβουμε τις ευθύνες μας και θα πούμε:

ΕΜΕΙΣ φταίμε! ΟΛΟΙ εμείς! ΟΧΙ ο Πάγκαλος! ΟΧΙ ο ΓΑΠ, οι ΠΑΣΟΚΟΙ και οι λοιποί “προοδευτικάριοι”! ΟΧΙ ο Μπουτάρης! ΟΧΙ ο Καμίνης αλλά ΕΜΕΙΣ επειδή με την ψήφο, με την αποχή και με τη σιωπή μας ανεβάσαμε αυτούς τους ανθρώπους στην εξουσία και εξακολουθούμε να τους υποστηρίζουμε και να τους ανεχόμαστε.

Αρκούμαστε απλά να τους κακίζουμε και να τους αποκαλούμε χούντα, αλλά ποτέ και σε καμιά περίπτωση δεν θέλουμε να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας. Μήπως χρειάζεται να είναι κανείς προφήτης για να προφητεύσει ότι “ουκ έσται παύλα κακών” με αυτό το φρόνημα; Οτι η σημερινή Μεγάλη Παρασκευή της Ελλάδας θα μείνει για πολύ σκοτεινή, ζοφώδης και ασέληνη νύχτα; Οτι δεν υπάρχει, ούτε στο μακρυνό προβλεπτό μέλλον, το φως της Ανάστασης;

Δυστυχώς!

"Η νύχτα θα είναι μακρά και σκοτεινή..."

Ο Γιώργος Καμίνης, ο δήμαρχος του 12% (επί του συνόλου των Αθηναίων) ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ πραξικοπηματικά κάθε μετάδοση Λειτουργίας της Μεγάλης Εβδομάδας και της αναστάσιμης Λειτουργίας από το ραδιοφωνικό σταθμό του Δήμου (9.84). Το πραξικόπημα αυτό είναι σκανδαλώδες και πρωτοφανές. Προσβάλλει και περιφρονεί με δικτατορική βαναυσότητα και προκλητικότητα το φρόνημα των Ελλήνων και των Αθηναίων δημοτών.

Τα ανδρείκελα-πραξικοπηματίες γίνονται πιο προκλητικά και από τα αφεντικά τους: Λειτουργούν με δωσιλογισμό ακραίας δικτατορικής μοχθηρίας. Ένας δήμαρχος ο οποίος εξελέγη με το 12% των ψήφων, ένας δήμαρχος ασήμαντης, απελπιστικά ασήμαντης, μειοψηφίας, συμπεριφέρεται σαν να είναι ο ραδιοφωνικός σταθμός τσιφλίκι του και ιδιωτικό του κτήμα.

Ο Καμίνης ξεπερνά, προς τα πίσω, και τους κλασσικούς δικτάτορες του καπιταλισμού. Είναι ο ατόφιος και καθαρόαιμος δικτατορίσκος της Νέας Τάξης: Ο δικτατορίσκος μιας νέας δουλοκτητικής εποχής, όπου οι αφέντες αντιμετωπίζουν τα μέλη της κοινωνίας σαν κτήματα, σαν δούλους χωρίς κανένα δικαίωμα να ικανοποιήσουν ούτε τις ανάγκες του θρησκευτικού τους φρονήματος.

Τα δωσίλογα ανθρωπάρια της Νέας Εποχής, σαν τον Καμίνη, τον Μπουτάρη και ΣΙΑ, αποτυπώνουν πιο κραυγαλέα και απαίσια, αλλά και πιο ξετσίπωτα τις «εντολές» της Νέας Τάξης: Την κατάργηση και εξάλειψη της Ορθοδοξίας, την ισοπέδωση των παραδόσεων και των εθίμων, την κονιορτοποίηση κάθε εθνικής συνείδησης και κάθε ιστορικής μνήμης.

Η απαγόρευση της Θείας Λειτουργίας εντάσσεται μέσα σε αυτούς του μακάβριους σχεδιασμούς της Νέας Τάξης που υλοποιούν με υπερβάλλοντα δικτατορικό ζήλο τα ανδρείκελά της: Από την κυβέρνηση, την αντιπολίτευση μέχρι τους δημαρχο-μπράβους της και τα μίσθαρνα όργανα των ΜΜΕ.

Δεν είναι τυχαίο ότι οι πάντες σιώπησαν πάνω σε αυτό το αποτρόπαιο και προκλητικό πραξικόπημα του Καμίνη. Ούτε καν αναφέρθηκε από τα ΜΜΕ, αλλά και από πολλά «ανεξάρτητα», δημοσιογραφικά ιστολόγια…Τα κόμματα που δήθεν μιλούν υπέρ του λαού, όπως το ΚΚΕ, το προκλητικό πραξικόπημα του Καμίνη (του 12%), το οποίο προσβάλλει και περιφρονεί βάναυσα τον ελληνικό λαό και το Ορθόδοξη φρόνημά του, το κατάπιαν κυριολεκτικά…

ΟΛΟΙ σε διατεταγμένη υπηρεσία!!!

Παρασιωπούν ακόμα και τούτο το σκανδαλώδες:

Απαγορεύεται η μετάδοση της Θείας Λειτουργίας και ο Καμίνης, από κοινού με τον Γερουλάνο, ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ τη διοργάνωση του «Athens Rainbow Week», μιας εβδομάδας αφιερωμένης στους ομοφυλόφιλους της πατρίδας μας, που έχει ως στόχο την ανάπτυξη του gay τουρισμού και την εισροή «pink dollars» στη χώρα μας!!!!!! Όλες οι «ιδιαιτερότητες» της διαστροφικής Νέας Εποχής τυγχάνουν ιδιαίτερης μεταχείρισης και προβολής, αλλά και προκλητικής επιδότησης...

Η μόνη «ιδιαιτερότητα» που διώκεται αγρίως, πραξικοπηματικά και βάρβαρα είναι οι Έλληνες και ιδιαίτερα οι Ορθόδοξοι: Δηλαδή ο λαός αυτής της χώρας, η κοινωνική και εθνική του συνείδηση και οι ρίζες του… Αυτή η δικτατορία των σημερινών δωσίλογων είναι απείρως χειρότερη και ύπουλη από τη δικτατορία των Συνταγματαρχών της 21ης Απριλίου…

Τι να γράψεις για την ημέρα (δικτατορία της 21ης Απριλίου), όταν βιώνεις τη φρίκη και τη μοχθηρία της σημερινής δικτατορίας των δωσίλογων της Νέας Τάξης;

ΕΙΚΟΝΕΣ ΧΑΟΥΣ ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΑ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ.

image

Στα πρόθυρα εμφυλίου πολέμου βρίσκεται η Συρία, καθώς ο Μπασάρ αλ Ασαντ διέταξε δυνάμεις του στρατού να εισβάλουν στην Ντεράα.

Τουλάχιστον 25 άνθρωποι σκοτώθηκαν τη Δευτέρα στη Ντεράα, στη νότια Συρία, από την επέμβαση των δυνάμεων ασφαλείας, οι οποίες συνεχίζουν να βομβαρδίζουν την πόλη αυτή, που είναι το επίκεντρο του κινήματος αμφισβήτησης του συριακού καθεστώτος, δήλωσε ο υπέρμαχος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων Αμπντάλα Αμπαζίντ, ο οποίος βρίσκεται εκεί. Περίπου 5.000 στρατιώτες υπολογίζεται ότι έχουν αναπτυχθεί στη Ντεράα.

«Τουλάχιστον 25 μάρτυρες έχουν χάσει τη ζωή τους. Αυτοί σκοτώθηκαν από πυροβολισμούς και το σφοδρό βομβαρδισμό από το βαρύ πυροβολικό», μετά την είσοδο πριν από την αυγή στην πόλη του στρατού και των δυνάμεων ασφαλείας, με την υποστήριξη αρμάτων μάχης και τεθωρακισμένων, δήλωσε ο ίδιος τηλεφωνικώς στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Ο υπέρμαχος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων διευκρίνισε επίσης ότι η πόλη δέχεται από το απόγευμα της Δευτέρας «σφοδρό βομβαρδισμό από το βαρύ πυροβολικό και πολυβόλα», ενώ ελεύθεροι σκοπευτές έχουν ανέβει στις στέγες των κτιρίων.

Ο συριακός στρατός εισήλθε τη Δευτέρα στην Ντεράα, εστία της αμφισβήτησης κατά του καθεστώτος στο νότο της χώρας, για να καταδιώξει «έξτρεμιστικές τρομοκρατικές ομάδες», δήλωσε στρατιωτική πηγή που έκανε λόγο για «νεκρούς και τραυματίες» στη διάρκεια συγκρούσεων ανάμεσα στα δύο στρατόπεδα.

Σύμφωνα με την πηγή αυτή την οποία επικαλούνται τα επίσημα ΜΜΕ, ο στρατός εισέβαλε στην Ντεράα, 100 χλμ νότια της Δαμασκού, «προκειμένου να επαναφέρει την ηρεμία και την ασφάλεια αποκρινόμενος στις εκκλήσεις για βοήθεια των κατοίκων που απαίτησαν την επέμβασή του προκειμένου να τερματιστούν πράξεις δολιοφθοράς και δολοφονίας που διαπράχθηκαν από εξτρεμιστικές τρομοκρατικές ομάδες».

Οι συριακές αρχές επέλεξαν τη «στρατιωτική λύση» για να καταστείλουν το κίνημα αμφισβήτησης στη χώρα, δήλωσε παράλληλα τη Δευτέρα ο υπέρμαχος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων Ράμι Αμπντέλ Ραχμάν. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο νόμος περί ρύθμισης των διαδηλώσεων, με τον οποίο θεσπίζονται κανόνες για τις διαδηλώσεις, τον οποίο επικύρωσε την Πέμπτη ο πρόεδρος Μπασάρ αλ Άσαντ «εξυπηρέτησε» στην καταστολή των διαδηλώσεων.

Βάσει του νέου νόμου, οι διαδηλωτές θα πρέπει να υποβάλουν αίτημα για τη διοργάνωση συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας στο υπουργείο Εσωτερικών τουλάχιστον πέντε ημέρες πριν από την πραγματοποίησή τους. Στο προάστειο Ντούμα της Δαμασκού, συριακές δυνάμεις ασφαλείας εισέβαλαν νωρίς τη Δευτέρα στην περιοχή, ανοίγοντας πυρ εναντίον άοπλων πολιτών και πραγματοποιώντας συλλήψεις, δήλωσαν αγωνιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Υπάρχουν τραυματίες. Δεκάδες συνελήφθησαν. Οι δυνάμεις ασφαλείας ακολουθούν την ίδια πρακτική σε όλα τα κέντρα της λαϊκής εξέγερσης. Θέλουν να καταστείλουν την εξέγερση με τον πιο βίαιο τρόπο", τόνισαν. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές όλες οι τηλεπικοινωνίες με τη Ντούμα έχουν διακοπεί.

Στο μεταξύ, η Συρία έκλεισε τα σύνορά της με την Ιορδανία, όπως δήλωσε τη Δευτέρα ο ιορδανός υπουργός Πληροφοριών Τάχερ Αντουάν, επιβεβαιώνοντας την πληροφορία αυτή που είχε γίνει γνωστή νωρίτερα από αξιωματούχους. «Η Συρία έκλεισε τα σύνορά της με την Ιορδανία. Η συριακή απόφαση συνδέεται με την εσωτερική κατάσταση στη Συρία», προσέθεσε ο Αντουάν, τις δηλώσεις του οποίου επικαλείται το επίσημο ιορδανικό πρακτορείο ειδήσεων Petra.

Οι συριακές δυνάμεις ασφαλείας πυροβόλησαν και σκότωσαν τουλάχιστον 13 πολίτες στην παράκτια πόλη Τζάμπλα, ανακοίνωσε τη Δευτέρα το συριακό Παρατηρητήριο των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Οι δυνάμεις ασφαλείας, αλλά και ένοπλοι πιστοί στον πρόεδρο Ασαντ, αναπτύχθηκαν την Κυριακή στην Τζάμπλα ύστερα από διαδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην πόλη την προηγούμενη νύχτα.

Μέλη οργανώσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων εκφράζουν φόβους ότι οι δυνάμεις του Ασαντ ετοιμάζουν επίθεση στην πόλη Νάουα μετά τις πληροφορίες ότι εκσκαφείς και στρατιωτικά οχήματα κατευθύνονται εκεί. Χιλιάδες κάτοικοι της πόλης ζήτησαν την Κυριακή στη διάρκεια της κηδείας διαδηλωτών, την ανατροπή του σύρου προέδρου. Η ηλεκτροδότηση και οι επικοινωνίες έχουν διακοπεί στη Νάουα και κάτοικοι, ορισμένοι από τους οποίους είναι οπλισμένοι, στήνουν οδοφράγματα για να αμυνθούν απέναντι στην επίθεση των κυβερνητικών δυνάμεων.

Η κλιμακούμενη ένταση, αλλά και ο φόβος αλυσιδωτών αντιδράσεων στις γειτονικές χώρες, έχει πυροδοτήσει ράλι ανόδου στην τιμή του πετρελαίου και του χρυσού και ανησυχία για τις συνέπειες. Η τιμή του πετρελαίου ξεπέρασε τα 113 δολάρια το βαρέλι και στη συνέχεια υποχώρησε, ενώ η τιμή του χρυσού κινήθηκε πάνω από τα 1.510 δολάρια η ουγγιά.

Η λαϊκή εξέγερση στη Συρία ξεκίνησε από τη Ντεράα όπου δεκάδες Σύροι έχουν σκοτωθεί στη διάρκεια της βίαιης καταστολής των διαδηλώσεων από τις δυνάμεις ασφαλείας.Την Παρασκευή και το Σάββατο σκοτώθηκαν περισσότεροι από 120 διαδηλωτές από τις δυνάμεις ασφαλείας. Τουλάχιστον σε 350 ανέρχεται ο αριθμός των νεκρών από τότε που ξεκίνησαν οι διαδηλώσεις.