15 Δεκεμβρίου, 2011

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΚΥΠΡΟΥ

 
Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. κ. Ιερώνυμος θα αφιχθεί στην Ιερά Αρχιεπισκοπή σήμερα, Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011, στις 10.00 το πρωί με την ιερά συνοδεία του και τους στενούς του συνεργάτες.

Η Α.Μ. ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ. κ. Χρυσόστομος με Μέλη της Ιεράς Συνόδου, κληρικοί και λαός του επιφυλάσσουν θερμή και εγκάρδια υποδοχή στα προπύλαια του Αρχιεπισκοπικού Μεγάρου.

Ακολούθως θα τελεστεί Δοξολογία στον Καθεδρικό Ναό Αγίου Ιωάννου Θεολόγου, σύντομη προσφώνηση από την Α.Μ. τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου και αντιφώνηση από την Α.Μ. τον Αρχιεπισκόπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος.

Κατόπιν ο κλήρος και ο λαός θα έχουν την ευκαιρία να χαιρετήσουν τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών στο Μέγα Συνοδικό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής και στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί Πανηγυρική Συνεδρία της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Κύπρου στο Μικρό Συνοδικό, κατά την οποία θα παρίσταται και ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Η Πανηγυρική Συνεδρία θα προβάλλεται σε ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ από την επίσημη ιστοσελίδα της Εκκλησίας Κύπρου www.churchofcyprus.org.cy .


Μετά το πέρας της Συνεδρίας  ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου θα παραθέσει γεύμα στην Ιερά Αρχιεπισκοπή προς τιμή του Προκαθημένου της Εκκλησίας της Ελλάδος.

 





Δεν υπάρχουν σχόλια: