05 Απριλίου, 2011

Η χώρα... «καταρρέει»

image

Είναι τόσον απιστεύτως ιδιοτελείς οι ισοβίως Κυβερνώντες, ώστε, προκειμένου να διατηρήσουν τα ατομικά και Συντεχνιακά των συμφέροντα, συντηρούν και επαυξάνουν την γραφειοκρατίαν, μη αντιλαμβανόμενοι ότι, δι' αυτής, απογοητεύοντας την ιδιωτική δημιουργική πρωτοβουλία και εκδιώκοντας τους επενδυτάς, καταστρέφουν την χώραν και ούτω, υφίστανται και οι ίδιοι και οι οικογένειές τους, τας συνεπείας της καταστροφής. Υποτίθεται ότι, το Κράτος το αποδεχόμεθα και το ανεχόμεθα οι Απλοί Πολίτες (υπό την διεύθυνσιν των... εκπροσώπων, των... τριών Εξουσιών), για την διευκόλυνση της ζωής μας και την προστασίαν μας από τα χαλασμένα μυαλά που δημιουργεί η Φύσις, χαλασμένα μυαλά που αποτελούν θανάσιμον κίνδυνον για τις Κοινωνίες των Ανθρώπων.

Δυστυχώς, αυτά τα «Χαλασμένα μυαλά», διά της Πονηρίας των, της ακράτου ιδιοτελείας των και της ατιμίας των, κατάφεραν να εγκατασταθούν ισοβίως εις την Εξουσίαν και έγιναν... επικινδυνέστεροι εκείνων, από τους οποίους υποτίθεται ότι. ανέλαβαν να μας. προστατεύσουν. Ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματά τους ήταν η για την προσωπική τους εξυπηρέτηση πρόσληψη εκατοντάδων χιλιάδων περιττών Δημοσίων Υπαλλήλων, που με την σειράν τους, διά την. δικαιολόγησιν της περιττής των υπάρξεως εν τω Δημοσίω, ειση-γούντο όλο και περισσότερη ζημιογόνο γαφειοκρατία, για την. εξυπηρέτησιν της οποίας (με το. αζημίωτον), καθιέρωσαν τα λεγόμενα «φακελλάκια», διά της... «πωλήσεως» των... υπογραφών των.

Η πλέον αισχρά όμως και προδοτική κατά της Πατρίδος πράξις, μερίδος... «εκλεγμένων» Βουλευτών και των Κομμάτων των, ήταν η διαπιστωθείσα σκόπιμος υπερκοστολόγησις Δημοσίων Έργων και υπό του Δημοσίου αγοραζομένων οπλικών συστημάτων και λοιπών διά τας Δημοσίας ανάγκας ειδών, υπερκοστολόγησις γινομένη διά την... είσπραξιν υψηλών προμηθειών («μιζών») υπό των αποφασιζόντων τα αντίστοιχα έργα και τας αγοράς, Πρωθυπουργών, Υπουργών και. διαμεσο-λαβούντων «ημετέρων» αυτών.

Δι' αυτούς, αντί να ισχύει η διά της θανατώσεώς των, ποινή, (με παράλληλον δή-μευσιν της περιουσίας των), καθώς είναι πράξεις εγκληματικαί κατά του Λαού και της Πατρίδος, οι Πολιτικοί εφαρμόζουν. συγχώρησιν αυτών, διά παραγραφών και λοιπών... Νομικών «καλύψεων». Εις τας υποθέσεις αυτάς των Πολιτικών αταξιών, τεραστίαν ευθύνην φέρει η. «Ανεξάρτητος Εξουσία» της Δικαιοσύνης, η οποία, ή αδρανεί τελείως, ή κωλυσιεργεί σκοπίμως, προφανώς ούσα και η ίδια εκτεθειμένη εις ποικίλα. «σκάνδαλα». Ένα εκ των «σκανδάλων» της Δικαιοσύνης, είναι και η υπό των. ιδίων των Δικαστικών αποφασισθείσα. εξομοίωσις των μισθών των, με τον παρανόμως δοθέντα υψηλότατον μισθόν, εις Δημόσιον Υπάλληλον, κομματικόν. «ημέτερον».

Η πράξις αυτή των Δικαστικών, οι οποίοι, αντί να κρίνουν παράνομον την μισθοδοσίαν του κομματικού «ημετέρου» και να απαιτήσουν την επιστροφήν, των όσων ληφθέντων επιπλέον των επιτρεπομένων αμοιβών από τον υπάλληλον και να επιβάλλουν ποινήν και εις τον υπογράψαντα την παρανομίαν Υπουργόν, εθεώρησαν... συμφερότερον, τον «εξευτελισμόν» των, διά της εξομοιώσεως της μισθοδοσίας των, μετά του. παρανομήσαντος. Εξ αυτής της κακίστης ιδιοτελούς αποφάσεως των Δικαστικών, εζημιώθη το Ελληνικόν Δημόσιον με περισσότερα από ενάμισυ δισεκατομμύριο Ευρώ και κάτι το χειρότερο, κατέπεσεν ακόμη πιο. χαμηλά η «Δικαιοσύνη», στα μάτια των Πολιτών.

Και το αίσχος της κλοπής του μόχθου των Πολιτών συνεχίζεται, με την ατιμωρησίαν των Πολιτικών «μιζαδόρων» και των «ημετέρων» συνεργατών των, την απόκρυψιν των ονομάτων και των φωτογραφιών των ληστών και δολοφόνων, την απαγόρευσιν των μαγνητοσκοπημένων στοιχείων εγκληματικών πράξεων (με την. επιλεκτικήν ισχύν, του «παλιανθρωπίστικου» Νόμου περί δήθεν «προστασίας των προσωπικών δεδομένων») και με την. λεηλασίαν του χρεωκοπημένου Κράτους, από τα Πολιτικά Κόμματα, για την συντήρηση των Κομματικών «σαλίγκαρων».

Την ώρα που ο κ. Πρωθυπουργός, μεταξύ άλλων. «καλών του προθέσεων», ανακοινώνει και την μεγάλην του. επιθυμίαν και. προ-σπάθειαν, διά την πάταξιν της διαφθοράς και της γραφειοκρατίας που την. συντηρεί, την ίδια ώρα, καθιερώνει και νέα άθλια γραφειοκρατικά (υπέρ των ημετέρων Συντεχνιών) υποχρεωτικά... πιστοποιητικά εις βάρος των Πολιτών, ως π.χ. το. «ενεργειακής Κλάσεως». Επιβαλλόμενο εις κάθε. ενοικίασιν ή. μεταβίβασιν ακινήτου. Όταν ο Πρωθυπουργός ψεύδεται και η Πολιτική Ηγεσία δεν έχει συναίσθησιν της καταστροφής που προκαλεί η αισχρή γραφειοκρατία, για την εκμετάλλευση του Πολίτη, η Χώρα. «καταρρέει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: