16 Οκτωβρίου, 2010

ΧΟΡΕΥΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ; Α΄ ΜΕΡΟΣ

ΠΡ. ΣΙΩΝ

Η παγκόσμια κοινότητα ευρίσκεται μπροστά σε μια απροσδόκητη, πρωτόγνωρη, και πρωτοφανή παγκόσμια οικονομική κρίση, που συνοδεύεται με Βία, Αναρχία, Τρομοκρατία και Αναταραχή.

Μπροστά σε μιά μεθοδευμένη και εκ βάθρων καταρράκωση, κατάρρευση, και ανατροπή των ανθρώπινων κοινωνικών θεσμών, και προ αυτών των μεθοδεύσεων. «εν συνοχή εθνών και εν απορία», ψάχνει να εύρη, την ή τις αιτίες εκείνες που προκάλεσαν, που επιμένουν να προκαλούν, και που ίσως θα συνεχίσουν να προκαλούν και στο μέλλον την παγκόσμια κοινότητα.

Η ζωή, πολλάκις, μας έχει αποδείξει, ότι εκείνος που μας κάνει να πονάμε περισσότερον, είναι αυτός ο ανύποπτος, που είναι δίπλα μας, που τον έχουμε βοηθήσει, τον βοηθάμε, και τον περιβάλλουμε με περισσή εμπιστοσύνη και αγάπη. Μας πονάει περισσότερον εκείνος που ενεργεί και πράττει, όπως «το φίδι που θα βάλουμε στον κόρφο μας».

Η παγκόσμια αυτή οικονομική κρίση, η Βία και η Αναρχία, δημιουργεί πολλές και διάφορες απορίες, και μας εμβάλλει σε σκέψεις και ερωτήματα. Ομως, πριν καταλήξουμε σε λάθος συμπεράσματα, θα πρέπει να φέρουμε στη μνήμη μας, και να ερευνήσουμε με προσοχή και σε βάθος, τα όσα έχουν γραφεί, λέγονται και φημολογούνται εδώ και πολλά χρόνια, γύρω από τα ύπουλα και απάνθρωπα εκείνα σχέδια που θα εφαρμοστούν, από ένα λαό, που πιστεύει, «ότι είναι ο περιούσιος λαός του Θεού, διό και σκοπεύει, (από τότε που έγινε άπατρις) με την από πάσης επόψεως κατάρρευσιν των συνθηκών υπάρξεως των λαών, των Χριστιανικών ιδία Εθνών, να επιβάλλει επί της γης την Παντοκρατορίαν του».

Όλα αυτά τα καταχθόνια, ύπουλα μέσα και όπλα κατά της ανθρωπότητας, έχει ηδη προ πολλού θέσει σε εφαρμογή αυτός ο λαός, και ίσως σήμερα έχουμε ενώπιον μας τα πρώτα «δείγματα γραφής:». Αυτά τα απάνθρωπα σχέδια και μέσα, λέγεται ότι είναι καταγεγραμμένα με πλήρη ακρίβεια και αναισχυντία σε 24 υπάρχοντα μυστικά «ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ THΣ ΣΙΩΝ», και ΕΙΝΑΙ: Η «Αναρχία, η Τρομοκρατία, η Βία, τα Φονικά Όπλα, η Σατανική Υποκρισία, η Πανουργία, η Ανηθικότητα, η Έχθρα, το Άσπονδο Μίσος, η Πείνα, οι Εμβολιασμοί Ασθενειών, η Αθλιότητα, η Δημόσια Ατιμία, η Φορολογία, τα Εθνικά Δάνεια, οι Τόκοι, τα Ταμιευτήρια, οι Οικονομικοί Πόλεμοι, οι Καταστρεπτικές και Δόλιες Διδασκαλίες, ο Ρόλος και ο Έλεγχος του Τύπου, τα Πρακτορεία Ειδήσεων, η Τιμή, η Λατρεία, και η Στασιμότης του Χρυσού και των Κεφαλαίων, τα Κρατικά Δάνεια, η Σειρά των Αξιών ( Τί-τλων) με Τόκο 1%, τα Εξωτερικά και Εσωτερικά Δάνεια, η Κατάργηση τελικά των Ταμιευτηρίων, οι Διαφωνίες των Κομμάτων, η Αφομοίωση στην Πολιτική, η Μυστικότητα, το Δηλητήριο της Αφηρημένης Εννοίας της Ελευθερίας, της Ισότητας, και της Αδελφωσύνης, η Εξουσία, οι Αρχές και το Αήττητο της Παντοδυναμίας των Μασσωνικών Στοών, η Τύχη των Χριστιανών Μασσώνων, οι Οίκοι Ανοχής, ο Εκφυλισμός των Χριστιανών, ο Σκοπός Αγιάζει τα Μέσα, το Δίκαιον του Κεφαλαίου, το Οικονομικό Πρόγραμμα, ο Δασμός, η Είσπραξη δια Χαρτοσήμων,, οι Ταμιευτικές Τράπεζες, η Στασιμότης του Χρυσού και των Κεφαλαίων, το Παθητικόν και οι Φόροι, η Γενική Οικονομική Κρίση, το Παγκόσμιον Χρήμα, η Ελευθερία της πίστης, τα Μονοπώλια στο Εμπόριον και τη Βιομηχανία, η Ακρίβεια των ειδών Πρώτης Ανάγκης,

Πού πρέπει να Εμπιστεύονται οι Υπεύθυνες Θέσεις των Κυβερνήσεων, οι Διφορούμενες χρήσεις του Δικαστικού Δικαίου, η Διερμήνευση των Νόμων, τα Προτεινόμενα Πραξικοπήματα, η Μασσωνική ερμηνεία της λέξεως Ελευθερία, η Πορνογραφία και το Μέλλον του Εντύπου λόγου, το Παγκόσμιον Πραξικόπημα της Μιάς Ημέρας και η Τύχη των Χριστιανών Μασσώνων, το Ακυροτικόν Δίκαιον, το Μόνο Δίκαιον είναι το Δίκαιον του Ισχυρότερου, η Δημιουργία Ακίνδυνων Πανεπιστημίων, η Διδασκαλία με Παραστάσεις (=αποκοίμισμα της σκέψης) Διασκεδάσεις, Παιχνίδια, Τέρψεις, Πάθη, Μέσα Πάλης κατά της Υφισταμένης Εκκλησίας, η Εθελοντική Αστυνομία, η Ελευθερία της Συνείδησης, η Προαιώνιος Δυστυχία είναι η Βάσις της Μελλοντικής Ευτυχίας, οι Παντός είδους Απεργίες και Διαδηλώσεις, ο Αληθής Πάπας και Πατριάρχης της Διεθνούς Εκκλησίας είναι ο Βασιλεύς του λαού των Σιωνιστών. «κπά.».

Γύρω από την αφόρητη αυτή κατάσταση που διαγράφεται, σε παγκόσμια κλίμακα, πολλά λέγονται, γράφονται και φημολογούνται, όμως, όλη η αλήθεια πρέπει να βρίσκεται στο έθνος εκείνο, που με τα ύπουλα, και πανούργα σχέδια του, αποβλέπει στο να κυριαρχήσει επί της οικουμένης με την απάνθρωπη βαρβαρότητα του «Πραξικοπήματος της μιας ημέρας», ενώπιον της οποίας, βαρβαρότητες του παρελθόντος, ωχριούν.

Όλες αυτές οι μεθοδεύσεις, και πολλές άλλες, είναι μερικά από τα ύπουλα και απάνθρωπα εκείνα μέσα και σχέδια που θα εφαρμοστούν την κατάλληλη στιγμή, αφού θα έχουν τελειοποιηθεί και η επιτυχία τους θα είναι δεδομένη, για τη παγκόσμια επικράτηση και κυριαρχία του Ισραήλ,

Τα σχέδια των Ιουδαίων, επί του παρόντος, βρίσκονται σε πειραματικό - δοκιμαστικό στάδιο, και υπούλως εφαρμόζονται σε ορισμένες περιόδους με σκοπό την τελειοποίησή τους και την εφαρμογή τους τελικά για το «παγκόσμιον πραξικόπημα της μιας ημέρας». Η υποκρισία, λοιπόν, του Ιουδαϊσμού δεν έχει όρια.

ΤΟ Β΄ ΜΕΡΟΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ – 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

image_thumb244_thumb1_thumb1_thumb1_[3]

Σήμερα γιορτάζονται:

1) Ο άγιος Λογγίνος. Ήταν Ιουδαίος και έζησε κατά τας ημέρας του Χρι­στού, ήτο δε εκατόνταρχος εις τον Πιλάτον. Όταν εσταυρώθη ο Ιησούς εφύ-λαττε το σώμα του μετά των στρατιωτών. Εκεί είδε τα σημεία και τα θαύματα τα οποία έγιναν (τους σεισμούς, τους ανοιγέντας τάφους) επίστευσε εις τον Χριστόν, έγινε χριστιανός. Όλα αυτά τα διηγήθη εις την συναγωγήν των Ιου­δαίων και τότε διέτρεχε κίνδυνον να φονευθή. Δια τούτο πήγε στην Καππαδο-κίαν, όπου εγένετο κήρυκας και απόστολος του Χριστού. Εκεί συνελήφθη και απεκεφαλίσθη μετά των δύο συστρατιωτών του. Η κεφαλή του Λογγίνου ήτο θαυματουργός. Την έθεσαν εντός θήκης μαζί με τα λείψανα και την μετέφεραν στο χωρίον Σκανδάλη Καππαδοκίας.

2) Οι δύο συστρατιώται του αγίου Λογγίνου.

3) Οι άγιοι μάρτυρες Λεόντιος, Δομέτιος, Τερέντιος και Δομίνος. Ετελείω-σαν μαρτυρικά.

4) Ο άγιος Μαλός.

Εθνικά γεγονότα: Σαν σήμερα το 1912 οι απελευθερωτικές ελληνικές δυνάμεις μάχονται εναντίον των Τούρκων στο στενόν Τριποτάμου-Νολμπάκιο'ί και εκ­διώκουν αυτούς.

Δια της προελάσεως του Ελληνικού στρατού απελευθερούνται από τον τουρκικόν ζυγόν αι πόλεις των Γρεβενών και Βερροίας.

Το 1919 εις το μέτωπον Μ. Ασίας ο Ελληνικός στρατός στην κοιλάδα Καΰ-στρου καταδιώκει τους Τούρκους άτακτους.

Το 1920 ο ελληνικός στρατός στη Μ. Ασία δρα με περιπόλους.

Το 1921 η ελληνική στρατιά στη Μ. Ασία δέχεται επιθέσεις τουρκικών απο­σπασμάτων.