15 Μαρτίου, 2010

ΜΠΕΖΕΝΙΤΗΣ ΤΕΛΟΣ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ

image

Δεν μπορεί να επιστρέψει σε Μητρόπολη και ο Ιορδάνης να γυρίσει προς τα πίσω! Eίναι σε ΛΑΘΟΣ δρόμο το Φανάρι και προσωπικά ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος με τα τόσα που επιδιώκει για τον πρώην Μητροπολίτη Αττικής Παντελεήμονα Μπεζενίτη.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ με τίποτα! Και ούτε, βέβαια θα τον θέλουν και σε Μοναστήρια αφού γνωρίζουν καλά τον βίο του και έχουν ακούσει τις κασέτες του με το αμόρε του, για το μπιντέ και τα λοιπά!

Ούτε βέβαια να τον ακούσουν για το 1 ½ δις . για τα γεράματά του! Και βέβαια.... ΟΥΤΕ για όσα έκανε στο Μοναστήρι του Αγίου Εφραίμ με το Παγκάρι και τις λοιπές ιστορίες αρπαγών και λαμογιών.

ΜΠΕΖΕΝΙΤΗΣ ΤΕΛΟΣ! Ας το πάρει απόφαση και ο Οικουμενικός και ολόκληρη η παπαδίστικη Οικουμένη! ΤΕΛΟΣ. Και αν εμφανιστεί κάπου τον περιμένουν αυγά, ντομάτες, σαλάμια (κατά προτίμηση) και πατσές.

Δεν κάνει για την Εκκλησία. Την πρόδωσε! Την λάσπωσε. Την έκλεψε. Την ατίμασε. Και αντί να αποσυρθεί, να κάνει στην άκρη, βγαίνει μπροστά προκλητικός, απαιτητικός με πρόστυχο τρόπο! Και ήταν σωστός ο Αρχιεπίσκοπος: Αντε τράβα στο Φανάρι. Εσύ τον δρόμο σου και Εμείς τον δικό μας. Και σωστός και ο Φιλίππων: ΚΟΥΡΑΣΕ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΠΕΖΕΝΙΤΗ!

Φρόνιμα... Βέβαια υπάρχουν και οι Άλλοι. Οι συμπορευόμενοι ΟΧΙ με την ζωή του Μπεζενίτη αλλά με τα ΘΕΛΩ του Οικουμενικού Πατριάρχη! Τι να κάνουμε; Ο Θεός είναι μεγάλος. Ας τους συγχωρέσει. Γιατί ΟΛΟΙ τους έχουν ακούσει τις κασέτες. Και ΟΛΟΙ τους γνωρίζουν ότι ο πρώην Αττικής είναι διάτρητος. Εκτός και αν... Τότε... Τότε...

Ο Μπεζενίτης ΔΕΝ επιστρέφει. Ας το πάρουν απόφαση και στο Φανάρι αλλά και στην Αθήνα. Και περισσότερο ας το περάσει στο τρυφερό πετσί του ο πρώην Αττικής. Δεν τον σηκώνει καμία Μητρόπολη. Καμία Ενορία. Κανένα ράσο! Τελείωσε! Οριστικά.

ΓΡΗΓ. ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ 14/3/2010