03 Μαρτίου, 2009

ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΤ΄ ΕΝΤΟΛΙΝ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΩΤΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ 3/3/2009

Ανθρωπιστική βοήθεια σε τρόφιμα συνολικού βάρους 2,5 τόνων, παρέδωσε στο Δήμο Οινοφύτων κλιμάκιο της Μ.Κ.Ο. της Εκκλησίας της Ελλάδος "Αλληλεγγύη".

Συγκεκριμένα στον Δήμαρχο της πόλης κ. Γεώργιο Λιάπη, παραδόθηκε η ποσότητα αποτελούμενη από τρόφιμα σε ζυμαρικά, ζάχαρη, ελαιόλαδο, ρύζι και αλεύρι, με προορισμό 450 αλλοδαπές άπορες οικογένειες του Δήμου. Στο προσεχές διάστημα, θα ακολουθήσει δεύτερη αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στο Δήμο Οινοφύτων από την "Αλληλεγγύη" για την εξυπηρέτηση των αλλοδαπών οικογενειών. Η Μ.Κ.Ο Αλληλεγγύη δεν σταματά να προσφέρει την αρωγή της και να συμβάλει στην αντιμετώπιση κάθε ουσιαστικού κοινωνικού προβλήματος.

Ανθρωπιστική βοήθεια 10 επιπλέον περίπου τόνων τροφίμων, παρεδόθη στις 20 Φεβρουαρίου από την “Αλληλεγγύη” στο Υπουργείο Εξωτερικών με προορισμό τη Λωρίδα της Γάζας και την ενίσχυση του παλαιστινιακού λαού. Συγκεκριμένα παρεδόθησαν 7.800 κιλά ζάχαρης και 2.400 κιλά σε αλεύρι. Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει η αποστολή κι άλλων ποσοτήτων τόσο στην περιοχή της Γάζας όσο και στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων.